YOLO!

Pred kratkim sem brala članek o tem, kako zagrizeni surferji začnejo zanemarjat bližnje, govorijo samo še o surfanju in uporabljajo čudne izraze. Zanimiv članek. Sama pri sebi pa sem potihem zanikala use trditve in si mislila ”Pa sej jz to ne delam!”. Dokler se nisem pred kratkim zalotila, kako najboljši prijateljici (ki ne surfa) razlagam o surf tekmi in o želji, da Sally Fitzgibbons zmaga. Seveda me je samo začudeno gledala in si mislila svoje. Medtem ko sva sedeli na kavi, pa sem v živo spremljala prenos na telefonu, ker se je odvijal ravno finale Sally Fitzgibbons vs. Tyler Wright.
In ko pridem s kakšnega tripa pa itak razlagam na dolgo in široko o tistem levem al pa tistem desnem kok je bil super. Pa kako sem bila presrečna, ko mi je ratal en hud bottom turn. Ona pa vedno samo posluša in kima, ker ve, da če me bo vprašala kaj je bottom turn ne bom nehala govorit o surfanju še nadaljne pol ure.
Torej mogoče pa mamo surferji resno težavo, da se lahko o surf stvareh pogovarjamo samo med sabo, saj ostale smrtnike neskončno dolgočasimo. Nam je pa vse to tako zanimivo in upamo, da nas bodo nekoč razumeli, ko se bodo prvič zapeljali po valu.

Image

Advertisements

3 thoughts on “YOLO!

  1. Hojla,

    zelo zanimiv blog, ki me kar popelje na potovanje po Maroku z polnim avtobusom.
    Malo moteče je samo avtorjevo menjavanje zapisa iz ljubljanskega slenga, pa vse do slovnično korektne slovenščine.

    Lep pozdrav,

    (Ne)Znan anonimnež

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s